Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bergen Limburg

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Bergen Limburg? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Bergen Limburg! Op onze schoonmaakwebsite tref je veel tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder delen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-bergen-limburg

Een schoonmaakster in Bergen Limburg inhuren

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Bergen Limburg inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend zien wij steeds meer handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Bergen Limburg opzoeken

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw aanvraag beantwoord wordt heb je een match.

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Er bestaan verschillende online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Marktplaats.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Bergen Limburg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bergen Limburg

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Bergen Limburg

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht check je adressen van schoonmaakspecialisten in Bergen Limburg, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Venlo, Beesel, Venray en Deurne.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder bieden wij de meest gangbare klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €13,00 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone kantoorruimte helpt bij de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal schoonmaakondernemers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Bergen Limburg. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €22,50 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van winkels, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Limburg.
 • Tarief: tussen de €24,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,30 tot €18,25 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die gedaan worden: afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Bergen Limburg huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Bergen Limburg?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €350,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie