Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Giessen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Giessen? Steeds meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Giessen! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je concrete tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook behandelen we bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-giessen

Een schoonmaakster in Giessen inhuren

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Giessen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Giessen opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp komt werken. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval jouw verzoek passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Tegenwoordig zijn er verschillende vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw wensen in Altena.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Giessen

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Giessen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Giessen, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Rijswijk, Woudrichem, Andel en Hank.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei karweitjes binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf bieden wij enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Opvouwen van de was.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €12,70 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor een fijne werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Giessen. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,50 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van scholen, horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen de €25,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,10 tot wel €20,00 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals opruimen of de was doen en opvouwen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Giessen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt aan het aantal ruimtes, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Giessen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan liggen tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie