Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zandpol

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Zandpol? Meer en meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Zandpol! Op onze schoonmaakwebsite lees je diverse tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €13,10 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-zandpol

Een schoonmaakster in Zandpol vinden

Heb je het erg druk en wil je meer focus op familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Zandpol inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Zandpol vergelijken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster bij je thuis komt. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw aanmelding beantwoord wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en maak duidelijk wat je precies verwacht. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van ervaren schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er handige websites die hiervoor specifiek service verlenen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Emmen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zandpol

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Zandpol

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Zandpol, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Weiteveen, Nieuw-Schoonebeek, Schoonebeek en Stieltjeskanaal.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder verstrekken we een overzicht met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €12,70 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor bevordert gelukkige werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende dienstverleners in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Zandpol. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,50 en €31,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van kantoren, scholen, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Drenthe.
 • Kosten: tussen ongeveer €24,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,70 tot wel €19,75 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die uitgevoerd worden: keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of de planten doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Zandpol kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door het aantal m2, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Zandpol?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €200,00 tot €625,00.

Plaats een reactie