Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schoonebeek

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Schoonebeek? Meer en meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Schoonebeek! Op onze schoonmaakwebsite tref je diverse tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €13,30 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-schoonebeek

Een schoonmaakster in Schoonebeek gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Schoonebeek inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast zijn er diverse vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Schoonebeek inhuren

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw komt poetsen. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Kies meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw aanvraag beantwoord wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van geschikte schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van nuttige Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Voor bedrijven.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Emmen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schoonebeek

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Schoonebeek

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Schoonebeek, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Zandpol, Weiteveen, Stieltjeskanaal en Dalerveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster is er voor alle huishoudelijke klussen in en rondom huis. In het overzicht hieronder bieden wij de meest gangbare klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) nu al vanaf €12,70 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor helpt bij gelukkige werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere bedrijven in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Schoonebeek. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,50 en €32,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Drenthe.
 • Kostprijs: tussen +/- €21,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,30 tot +/- €18,00 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, dweilen, afstoffen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of rondom de woning vegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Schoonebeek kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Schoonebeek?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €200,00 tot €600,00.

Plaats een reactie