Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Stieltjeskanaal

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Stieltjeskanaal? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Stieltjeskanaal! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij praktische tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al voor €12,90 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-stieltjeskanaal

Een schoonmaakster in Stieltjeskanaal gezocht

Heb je een druk leven en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Stieltjeskanaal inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder zien wij steeds meer platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Stieltjeskanaal opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw komt poetsen. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw verzoek wederzijds passend is heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een geschikte schoonmaker kan complex zijn. Er bestaan speciale online zoekmachines die daarbij helpen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Marktplaats.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Coevorden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Stieltjeskanaal

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Stieltjeskanaal

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Stieltjeskanaal, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Schoonebeek, Zandpol, Dalerveen en Wachtum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In het overzicht hieronder delen wij een overzicht met klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen wassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al voor €13,50 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse organisaties die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Stieltjeskanaal. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,50 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van scholen, winkels, kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Onkosten: tussen de €21,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot wel €18,50 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Stieltjeskanaal hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Stieltjeskanaal?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten liggen tussen de €275,00 tot €650,00.

Plaats een reactie