Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Walem

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Walem? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, geen rotklusjes meer en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Walem! Op onze schoonmaakwebsite bieden we duidelijke tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €13,40 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-walem

Een schoonmaakster in Walem vinden

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Walem inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast heb je steeds meer speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Walem vergelijken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp aan de slag gaat. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is handig om dan ook thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse online marktplaatsen die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Helpling.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Valkenburg aan de Geul.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Walem

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Walem

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Walem, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Klimmen, Bocholtz, Hulsberg en Schimmert.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. Hieronder check je de meest gangbare huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen wassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,10 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor draagt bij aan de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse organisaties in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Walem. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,00 en €35,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Limburg.
 • Tarief: tussen om en nabij de €22,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,50 tot zo’n €18,00 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: stofzuigen, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Tevens kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de tuin doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Walem huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van stofzuigen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van het aantal m2, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Walem?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie