Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bocholtz

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Bocholtz? Meer en meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, geen rotklusjes meer en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Bocholtz! Op ons portaal lees je praktische tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij delen we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €13,10 p/uur.

schoonmaker-zoeken-bocholtz

Een schoonmaakster in Bocholtz gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Bocholtz inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Afsluitend heb je steeds meer platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Bocholtz opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan de slag gaat. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw inschrijving ingewilligd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse platforms die je hierbij helpen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een account registreren en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulpstudent.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Simpelveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bocholtz

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Bocholtz

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Bocholtz, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Baneheide, Nuth, Klimmen en Walem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf verstrekken we een overzicht met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen lappen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Opvouwen van de was.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (lokaal) al voor €13,10 per werkuur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor stimuleert fijne en veilige werkplekken en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene schoonmakers in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Bocholtz. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €21,50 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van winkels, scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €24,50 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,60 tot zo’n €17,00 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, dweilen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of de planten water geven.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Bocholtz huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van afstoffen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is is afhankelijk van de grootte van de woning, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Bocholtz?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie