Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Utrecht

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Utrecht? Flink wat Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, altijd een gezonde woning, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het vinden van een geschikte schoonmaker in Utrecht! Op ons portaal lees je nuttige tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Als laatste vind je ook adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,00 p/uur.

schoonmaker-zoeken-utrecht

Een schoonmaakster in Utrecht zoeken

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Utrecht inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder ontstaan er meer en meer platforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Utrecht vergelijken

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt werken. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Je ziet nu meteen de getoonde huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, takenpakket en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw aanvraag ingewilligd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is handig om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn handige applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Utrecht.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Utrecht

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw omgeving!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Utrecht

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Utrecht, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Stichtse Vecht, De Ronde Venen, Woerden en Nieuwegein.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw is er voor alle huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand check je een opsomming met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (lokaal) nu al vanaf €12,50 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert gelukkige werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende dienstverleners in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Utrecht. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,50 en €34,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Utrecht.
 • Prijzen: tussen de €23,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,50 tot wel €15,50 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard taken die afgewerkt worden: keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals verschonen van het beddengoed of de vuilnisemmers legen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Utrecht hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Utrecht?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €250,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie