Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Haringhuizen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Haringhuizen? Steeds meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Haringhuizen! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we concrete tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-haringhuizen

Een schoonmaakster in Haringhuizen gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in Haringhuizen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste heb je allerlei online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Haringhuizen inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster bij je thuis komt. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op prijs per uur, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval de opdracht positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt gebruik maken van praktische online marktplaatsen die daarbij helpen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Hollands Kroon.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Haringhuizen

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Haringhuizen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Haringhuizen, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Wieringerwerf, Kreileroord, Barsingerhorn en Kolhorn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In het overzicht hieronder bekijk je een overzicht met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (lokaal) nu al vanaf €13,00 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert het werkgenot en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere organisaties in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Haringhuizen. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €24,00 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €23,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,40 tot €19,25 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of de stoep aanvegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Haringhuizen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan het aantal ruimtes, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Haringhuizen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie