Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wieringerwerf

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Wieringerwerf? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Wieringerwerf! Op schoonmakerzoeken.nl lees je duidelijke tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bieden we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €13,30 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-wieringerwerf

Een schoonmaakster in Wieringerwerf zoeken

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Wieringerwerf inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde zien wij steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Wieringerwerf inhuren

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn handige websites die je hierbij helpen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Hollands Kroon.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wieringerwerf

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Wieringerwerf

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Wieringerwerf, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Kreileroord, Slootdorp, Haringhuizen en Barsingerhorn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in jouw huishouden. In het volgende deel bieden wij een overzicht met klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,40 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan productieve werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende schoonmakers in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Wieringerwerf. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,50 en €34,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van scholen, kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen ongeveer €24,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €12,50 tot +/- €19,75 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard klussen die de hulp uitvoert: stofzuigen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of de tuin doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Wieringerwerf huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Wieringerwerf?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €575,00.

Plaats een reactie