Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Spanbroek

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Spanbroek? Meer en meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Spanbroek! Op deze website tref je duidelijke tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-spanbroek

Een schoonmaakster in Spanbroek inhuren

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Spanbroek inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Spanbroek vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster aan de slag gaat. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, werkzaamheden en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanmelding ingewilligd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op praktische bemiddelaars die jou helpen zoeken. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Care.com: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Opmeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Spanbroek

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Spanbroek

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Spanbroek, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Hoogwoud, Aartswoud, Obdam en Hensbroek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. Bijgaand verstrekken we enkele veel voorkomende werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €12,50 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor heeft effect op een fijne werksituatie en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei bedrijven in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Spanbroek. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,00 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van kantoren, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €22,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot zo’n €17,25 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die opgepakt worden: dweilen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of de was doen en opvouwen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Spanbroek hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Spanbroek?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €550,00.

Plaats een reactie