Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hoogwoud

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Hoogwoud? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Hoogwoud! Op dit platform bieden we duidelijke tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-hoogwoud

Een schoonmaakster in Hoogwoud zoeken

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Hoogwoud inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Ook heb je steeds meer speciale platforms voor het vinden van een werkster. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Hoogwoud zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster aan de slag gaat. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Selecteer meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw inschrijving wederzijds passend is heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op praktische online marktplaatsen die je hierbij helpen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Care.com: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Opmeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hoogwoud

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Hoogwoud

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hoogwoud, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Aartswoud, Broek op Langedijk, Spanbroek en Obdam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom huis. Hieronder verstrekken we de meest gangbare werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al voor €12,80 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Hoogwoud. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €34,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €23,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,60 tot +/- €18,50 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard klusjes die opgepakt worden: stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen. Indien gewenst kan je afspraken maken over opruimen of rondom de woning vegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Hoogwoud hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is is afhankelijk van de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Hoogwoud?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten bedragen tussen de €300,00 tot €700,00.

Plaats een reactie