Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Opmeer

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Opmeer? Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Opmeer! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je veel tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-opmeer

Een schoonmaakster in Opmeer zoeken

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Opmeer inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast ontstaan er meer en meer platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Opmeer opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp komt werken. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een goede schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige platforms die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Opmeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Opmeer

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Opmeer

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Opmeer, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Dijk en Waard, Schagen, Medemblik en Koggenland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder check je een overzicht met huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Glazenwassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €13,30 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan gelukkige werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal schoonmakers in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Opmeer. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €20,50 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Holland.
 • Onkosten: tussen plus minus €24,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,90 tot €18,25 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die uitgevoerd worden: keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of rondom de woning vegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste huishoudens in Opmeer huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Opmeer?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie