Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Raamsdonk

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Raamsdonk? Meer en meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Raamsdonk! Op deze website bieden we veel tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €12,80 p/uur.

schoonmaker-zoeken-raamsdonk

Een schoonmaakster in Raamsdonk inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Raamsdonk inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde kan je gebruik maken van praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Raamsdonk vergelijken

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, ervaring en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw aanvraag ingewilligd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een goede schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op handige online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Meestal gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Marktplaats.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Geertruidenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Raamsdonk

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Raamsdonk

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Raamsdonk, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Waspik, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle en Elshout.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster is er voor alle huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder bieden wij de meest voorkomende schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,50 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Raamsdonk. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,00 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €24,00 en €32,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,50 tot zo’n €15,50 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard klusjes die gedaan worden: stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of het doen van de was.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Raamsdonk kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Raamsdonk?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten bedragen tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie