Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nijkerk

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Nijkerk? Meer en meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een bedreven schoonmaker in Nijkerk! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je nuttige tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook delen we gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-nijkerk

Een schoonmaakster in Nijkerk gezocht

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Nijkerk inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste ontstaan er meer en meer platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Nijkerk vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp aan huis komt. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Er zijn filters zoals prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt bij je thuis op het gekozen moment. We raden aan om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van professionele schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan verschillende bemiddelaars die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulpstudent.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Nijkerk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nijkerk

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Nijkerk

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Nijkerk, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Putten, Zeewolde, Ermelo en Harderwijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper is er voor alle huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In het overzicht hieronder vind je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Opvouwen van de was.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de regio al voor €12,80 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) bevordert de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal bedrijven in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Nijkerk. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of dakreiniging zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,50 en €33,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen, kantoren, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen ongeveer €22,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,00 tot zo’n €15,75 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Nijkerk hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan het type woning, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Nijkerk?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €650,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie