Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Putten

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Putten? Steeds meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Putten! Op deze website vind je veel tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens vergelijken wij populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-putten

Een schoonmaakster in Putten gezocht

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Putten inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Putten zoeken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt een beroep doen op verschillende websites die daarbij helpen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw wensen in Putten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Putten

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Professionele schoonmaakbedrijven in Putten

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Putten, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Zeewolde, Veenendaal, Nijkerk en Ermelo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in jouw huishouden. Hieronder check je de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,60 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Putten. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €21,50 en €32,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen plus minus €20,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,30 tot +/- €17,50 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard klusjes die opgepakt worden: afstoffen, stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals koelkast schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Putten huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van de grootte van de woning, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Putten?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €500,00.

Plaats een reactie