Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Veenendaal

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Veenendaal? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, altijd een gezonde woning, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij geven advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Veenendaal! Op deze pagina tref je concrete tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bieden we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €12,90 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-veenendaal

Een schoonmaakster in Veenendaal zoeken

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Veenendaal inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Als laatste heb je steeds meer handige platforms voor het vinden van een werkster. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Veenendaal vinden

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Filter op prijs p/uur, takenpakket en recensies.

 4. Contactverzoek

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Er bestaan praktische online marktplaatsen die je hierbij helpen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Veenendaal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Veenendaal

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Veenendaal

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Veenendaal, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Rhenen, Renswoude, Zeewolde en Putten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder check je een opsomming met werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,50 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan fijne en veilige werkplekken en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere organisaties die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Veenendaal. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €20,00 en €32,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Utrecht.
 • Prijzen: tussen ongeveer €24,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €12,80 tot wel €15,00 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen. Indien gewenst kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten water geven.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Veenendaal kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Veenendaal?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €525,00.

Plaats een reactie