Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Boschoord

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Boschoord? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Boschoord! Op ons portaal bieden we concrete tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-boschoord

Een schoonmaakster in Boschoord zoeken

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Boschoord inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Ook heb je allerlei platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Boschoord zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt werken. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw verzoek passend is voor de werknemer heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Er bestaan nuttige webapplicaties die daarbij helpen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Westerveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Boschoord

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Boschoord

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Boschoord, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Oosterstreek, Zandhuizen, Doldersum en Wilhelminaoord.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder delen wij een lijst met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De ventilatie reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (regionaal) al voor €12,60 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert een prettige werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei schoonmaakondernemers in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Boschoord. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €25,00 en €30,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van winkels, scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Drenthe.
 • Kosten: tussen gemiddeld €23,50 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €13,10 tot €19,75 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals afwassen of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Boschoord huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van het type woning, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Boschoord?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie