Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wilhelminaoord

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Wilhelminaoord? Meer en meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Wilhelminaoord! Op deze pagina lees je nuttige tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook verstrekken we adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-wilhelminaoord

Een schoonmaakster in Wilhelminaoord gezocht

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Wilhelminaoord inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste zijn er diverse speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Wilhelminaoord zoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb je een match.

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. We raden aan om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Er bestaan verschillende vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Voor bedrijven.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Nationalehulpgids.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Westerveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wilhelminaoord

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Wilhelminaoord

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Wilhelminaoord, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Doldersum, Boschoord, Nijensleek en Frederiksoord.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser helpt jou graag met allerlei werkzaamheden binnen- en buitenshuis. Bijgaand delen wij de meest voorkomende klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,70 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei bedrijven in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Wilhelminaoord. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Drenthe.
 • Kosten: tussen +/- €20,50 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot zo’n €16,75 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen wassen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Wilhelminaoord kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als dweilen, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt aan het aantal m2, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Wilhelminaoord?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De woning wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €600,00.

Plaats een reactie