Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nijensleek

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Nijensleek? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Nijensleek! Op deze website bieden we concrete tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €12,80 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-nijensleek

Een schoonmaakster in Nijensleek gezocht

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Nijensleek inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast heb je steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Nijensleek zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser komt schoonmaken. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op uurtarief, ervaring en recensies.

 4. Contact opnemen

  Kies diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval de opdracht gehonoreerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om op locatie te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een professionele schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt een beroep doen op praktische online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Marktplaats.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Westerveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nijensleek

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Nijensleek

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Nijensleek, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Wilhelminaoord, Doldersum, Frederiksoord en Vledder.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in en rondom huis. Bijgaand delen wij de meest voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp (plaatselijk) al voor €13,30 per gewerkt uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse organisaties die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Nijensleek. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,50 en €32,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Drenthe.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €21,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €13,30 tot wel €15,50 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Nijensleek kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, stofzuigen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Nijensleek?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €550,00.

Plaats een reactie