Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Doldersum

Wil je een schoonmaakhulp in Doldersum? Steeds meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, minder stress, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ervaren schoonmaker in Doldersum! Op deze pagina tref je diverse tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens delen we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook namen en adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €12,80 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-doldersum

Een schoonmaakster in Doldersum zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Doldersum inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Doldersum zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is slim om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker is ingewikkeld. Goed nieuws: er zijn diverse platforms die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulpstudent.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Westerveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Doldersum

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Doldersum

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Doldersum, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Boschoord, Oosterstreek, Wilhelminaoord en Nijensleek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom huis. In het gedeelte hieronder bekijk je een overzicht met klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,00 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte stimuleert het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal schoonmakers in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Doldersum. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van kantoren, horeca en hotels, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Drenthe.
 • Prijs: tussen de €21,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,50 tot +/- €19,25 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen. Indien gewenst kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de planten doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Doldersum hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van keuken reinigen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Doldersum?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €525,00.

Plaats een reactie