Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oosterstreek

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Oosterstreek? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Oosterstreek! Op dit platform tref je diverse tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens delen we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €12,80 p/uur.

schoonmaker-zoeken-oosterstreek

Een schoonmaakster in Oosterstreek vinden

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Oosterstreek inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Oosterstreek vinden

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, takenpakket en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als de opdracht gehonoreerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op de afgesproken datum. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een goede schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op praktische bemiddelaars die daarbij helpen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oosterstreek

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Oosterstreek

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Oosterstreek, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Zandhuizen, Noordwolde, Boschoord en Doldersum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder bieden wij een opsomming met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp (regionaal) al voor €12,70 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan productieve werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Oosterstreek. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,00 en €30,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen plus minus €20,00 en €30,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot zo’n €15,50 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klusjes die hij/zij zal doen zoals: dweilen, ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of de stoep aanvegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in Oosterstreek huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Oosterstreek?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie