Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Weststellingwerf

Wil je een schoonmaakhulp in Weststellingwerf? Steeds meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Weststellingwerf! Op deze pagina bieden we diverse tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast delen we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-weststellingwerf

Een schoonmaakster in Weststellingwerf zoeken

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Weststellingwerf inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Weststellingwerf vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt werken. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw oproep wederzijds passend is heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om dan ook thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er handige webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Care.com: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Weststellingwerf

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Weststellingwerf

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Weststellingwerf, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in De Fryske Marren, Súdwest-Fryslân, Heerenveen en Ooststellingwerf.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper is er voor alle huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder bekijk je de meest gangbare klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (regionaal) al vanaf €13,00 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte helpt bij het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere aanbieders in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Weststellingwerf. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,50 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen de €23,50 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €13,10 tot wel €15,00 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: dweilen, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de planten water geven.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Weststellingwerf hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is is afhankelijk van de grootte van het huis, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Weststellingwerf?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €250,00 tot €650,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie