Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wolvega

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Wolvega? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Wolvega! Op ons portaal bekijk je diverse tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens behandelen we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,30 p/uur.

schoonmaker-zoeken-wolvega

Een schoonmaakster in Wolvega inhuren

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Wolvega inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend ontstaan er meer en meer handige platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Wolvega vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt werken. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn gebruiksvriendelijke online zoekmachines die jou helpen zoeken. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wolvega

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Wolvega

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Wolvega, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Oldeholtpade, Nijeholtpade, Nieuwebrug en Haskerdijken.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het overzicht hieronder bieden wij enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen van kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al voor €12,50 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op gelukkige werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei organisaties in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Wolvega. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,50 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen +/- €22,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €13,30 tot wel €18,00 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of rondom de woning vegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste huishoudens in Wolvega laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door het type woning, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Wolvega?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €350,00 tot €575,00.

Plaats een reactie