Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oldeholtpade

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Oldeholtpade? Meer en meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Oldeholtpade! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we handige tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-oldeholtpade

Een schoonmaakster in Oldeholtpade vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Oldeholtpade inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Daarnaast heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Oldeholtpade inhuren

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster komt werken. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw inschrijving beantwoord wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er praktische portalen die jou helpen zoeken. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oldeholtpade

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Oldeholtpade

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Oldeholtpade, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Nijeholtpade, Ter Idzard, Wolvega en Nieuwebrug.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder verstrekken we de meest voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van de kleding.
 • Opvouwen van de was.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €12,60 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte bevordert de werksfeer en productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende schoonmakers in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Oldeholtpade. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen +/- €20,00 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,50 tot €17,50 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die afgewerkt worden: keuken reinigen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de tuin doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Oldeholtpade hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor onder andere dweilen, stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van de grootte van de woning, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Oldeholtpade?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven liggen tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie