Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nijeholtpade

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Nijeholtpade? Meer en meer mensen hebben een extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Nijeholtpade! Op deze pagina tref je volop tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-nijeholtpade

Een schoonmaakster in Nijeholtpade gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Nijeholtpade inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Nijeholtpade inhuren

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp komt poetsen. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat de opdracht positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en vertel wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende websites die daarbij helpen. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulpstudent.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nijeholtpade

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Nijeholtpade

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Nijeholtpade, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Ter Idzard, Oldeholtwolde, Oldeholtpade en Wolvega.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes binnen- en buitenshuis. In het volgende deel delen wij de meest gangbare klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen lappen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De garage opruimen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,10 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor stimuleert de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal bedrijven in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Nijeholtpade. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €23,50 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €13,20 tot +/- €15,25 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die gedaan worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Indien nodig kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de tuin doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Nijeholtpade hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door het aantal m2, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Nijeholtpade?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €250,00 tot €600,00.

Plaats een reactie