Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Weere

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in De Weere? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij geven advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in De Weere! Op ons portaal verstrekken we handige tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook delen we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €12,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-de-weere

Een schoonmaakster in De Weere zoeken

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in De Weere inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Om te beginnen: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste zien wij steeds meer speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in De Weere vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp komt werken. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Kies diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om op locatie te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en benoem wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een goede schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van handige platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Marktplaats.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Opmeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Weere

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in De Weere

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in De Weere, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Opperdoes, Twisk, Lambertschaag en Abbekerk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het gedeelte hieronder bekijk je de meest gangbare taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp (plaatselijk) al voor €13,50 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor bevordert een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei aanbieders die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in De Weere. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €25,00 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Onkosten: tussen plus minus €25,00 en €34,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,10 tot €18,00 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale taken die afgewerkt worden: afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals opruimen of het doen van de was.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in De Weere laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, dweilen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door het type woning, jouw leefstijl, en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in De Weere?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €575,00.

Plaats een reactie