Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Twisk

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Twisk? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Twisk! Op ons portaal lees je volop tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Verder bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €12,60 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-twisk

Een schoonmaakster in Twisk inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Twisk inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast heb je allerlei online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Twisk opzoeken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval de opdracht ingewilligd wordt heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Ons advies is om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op speciale Apps en websites die je hierbij helpen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Medemblik.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Twisk

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Twisk

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Twisk, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Oostwoud, Midwoud, Opperdoes en De Weere.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand tref je een opsomming met klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Strijken.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,40 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor helpt bij gelukkige werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene schoonmakers in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Twisk. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €25,00 en €33,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen de €22,50 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,30 tot +/- €19,25 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard klussen die gedaan worden: ramen wassen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Twisk hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Twisk?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €650,00.

Plaats een reactie