Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Opperdoes

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Opperdoes? Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Opperdoes! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we volop tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €12,90 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-opperdoes

Een schoonmaakster in Opperdoes zoeken

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Opperdoes inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Verder kan je gebruik maken van praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Opperdoes zoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb je een match.

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is goed om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een goede schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt een beroep doen op nuttige bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Care.com: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Medemblik.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Opperdoes

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Opperdoes

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Opperdoes, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Twisk, Oostwoud, De Weere en Lambertschaag.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. Hieronder bekijk je de meest voorkomende klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,30 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor de productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Opperdoes. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,00 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Onkosten: tussen +/- €21,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,50 tot +/- €16,75 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten water geven.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Opperdoes kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door het type woning, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Opperdoes?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €350,00 tot €575,00.

Plaats een reactie