Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuwlande

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Nieuwlande? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Nieuwlande! Op schoonmakerzoeken.nl vind je nuttige tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder behandelen we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al vanaf €13,40 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-nieuwlande

Een schoonmaakster in Nieuwlande gezocht

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Nieuwlande inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Nieuwlande opzoeken

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp aan huis komt. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw oproep goedgekeurd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt aan huis op het gekozen moment. Het is handig om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een goede schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn verschillende platforms die jou helpen zoeken. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Coevorden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuwlande

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Nieuwlande

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Nieuwlande, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Fluitenberg, Pesse, Hollandscheveld en Kerkenveld.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder delen wij de meest voorkomende schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen wassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp in de buurt al voor €13,40 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor helpt bij productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Nieuwlande. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €35,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Drenthe.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €22,50 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,70 tot zo’n €18,50 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Nieuwlande huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Nieuwlande?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €250,00 tot €600,00.

Plaats een reactie