Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Pesse

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Pesse? Meer en meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Pesse! Op ons portaal lees je duidelijke tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook bespreken we populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al vanaf €13,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-pesse

Een schoonmaakster in Pesse vinden

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Pesse inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Daarnaast zijn er diverse online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Pesse zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Filter op prijs p/uur, takenpakket en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw verzoek beantwoord wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op de overeengekomen datum. We raden aan om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Hoogeveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Pesse

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Pesse

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Pesse, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Stuifzand, Tiendeveen, Fluitenberg en Nieuwlande.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker is er voor alle klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf vind je een opsomming met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was opvouwen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,30 (uurloon).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Pesse. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook grote klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €23,50 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van kantoren, scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Drenthe.
 • Tarief: tussen de €20,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,70 tot +/- €18,75 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard taken die gedaan worden: afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Pesse huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Pesse?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten bedragen tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie