Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Stokkum

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Stokkum? Meer en meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Stokkum! Op dit platform bekijk je nuttige tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook delen we gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €13,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-stokkum

Een schoonmaakster in Stokkum inhuren

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een bedreven schoonmaakster in Stokkum inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend zijn er diverse platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Stokkum zoeken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, ervaring en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Kies een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw verzoek wederzijds passend is heb je een match.

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en vertel waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt een beroep doen op verschillende online zoekmachines die jou helpen zoeken. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Nationalehulpgids.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Montferland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Stokkum

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Stokkum

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Stokkum, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in s-Heerenberg, Lengel, Zeddam en Loerbeek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare karweitjes binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder tref je een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,20 per 60 minuten.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor heeft effect op een efficiënte werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal schoonmakers in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Stokkum. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €22,50 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €22,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot zo’n €18,25 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Stokkum kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door het aantal m2, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Stokkum?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €525,00.

Plaats een reactie