Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lengel

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Lengel? Flink wat Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Lengel! Op onze schoonmaakwebsite tref je concrete tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Ook bespreken we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,00 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-lengel

Een schoonmaakster in Lengel gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Lengel inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Daarnaast heb je steeds meer platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Lengel opzoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster komt poetsen. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien de opdracht positief wordt ontvangen heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is niet heel eenvoudig. Er bestaan verschillende applicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Nationalehulpgids.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Montferland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lengel

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Lengel

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Lengel, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Azewijn, Vethuizen, s-Heerenberg en Stokkum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in jouw huishouden. Bijgaand bieden wij de meest gangbare werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,20 (uurloon).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor een efficiënte werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere dienstverleners in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Lengel. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €35,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen de €21,50 en €31,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot €19,50 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: afstoffen, stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de tuin doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Lengel hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor onder andere stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van de grootte van de woning, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Lengel?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten liggen tussen de €275,00 tot €575,00.

Plaats een reactie