Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vethuizen

Wil je een schoonmaakhulp in Vethuizen? Steeds meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Vethuizen! Op onze schoonmaakwebsite delen wij concrete tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-vethuizen

Een schoonmaakster in Vethuizen gezocht

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Vethuizen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast heb je steeds meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Vethuizen opzoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan de slag gaat. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, werkzaamheden en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw verzoek passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een ijverige schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van verschillende online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Marktplaats.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Montferland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vethuizen

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Vethuizen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Vethuizen, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Braamt, Wijnbergen, Azewijn en Lengel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand verstrekken we de meest voorkomende werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Het wassen van de kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp uit de regio al voor €12,60 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor bevordert een efficiënte werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei aanbieders in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Vethuizen. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen om en nabij de €23,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,90 tot €15,25 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die de hulp uitvoert: dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Vethuizen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Vethuizen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie