Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zierikzee

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Zierikzee? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, minder stress, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ervaren schoonmaker in Zierikzee! Op deze pagina lees je volop tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook vergelijken wij enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €13,30 p/uur.

schoonmaker-zoeken-zierikzee

Een schoonmaakster in Zierikzee zoeken

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Zierikzee inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder zien wij steeds meer praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Zierikzee inhuren

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser aan huis komt. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw oproep goedgekeurd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is slim om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn praktische platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Marktplaats.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Schouwen-Duiveland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zierikzee

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Zierikzee

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Zierikzee, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Ouwerkerk, Oosterland, Uitwijk en Waardhuizen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder vind je enkele veel voorkomende klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €12,90 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor bevordert gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse bedrijven in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Zierikzee. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €25,00 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zeeland.
 • Kosten: tussen gemiddeld €24,50 en €31,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €12,50 tot €15,50 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard taken die afgewerkt worden: dweilen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Zierikzee laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, ramen lappen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Zierikzee?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Het complete huis wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €525,00.

Plaats een reactie