Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Langerak

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Langerak? Meer en meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Langerak! Op onze schoonmaakwebsite delen wij diverse tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €12,60 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-langerak

Een schoonmaakster in Langerak gezocht

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Langerak inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Ook ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Langerak inhuren

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is handig om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van geschikte schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn diverse Apps en websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Molenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Langerak

Vind een vakkundige schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Langerak

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Langerak, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Waal, Oud-Alblas, Nieuwpoort en Groot-Ammers.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom huis. In onderstaande paragraaf check je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,20 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert productieve werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende aanbieders die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Langerak. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,00 en €33,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €20,50 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €12,60 tot €17,25 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, stofzuigen. Daarnaast kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de was doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Langerak hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Langerak?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €200,00 tot €600,00.

Plaats een reactie