Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Waal

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Waal? Meer en meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Waal! Op ons portaal bekijk je handige tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bespreken we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-waal

Een schoonmaakster in Waal zoeken

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Waal inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Waal inhuren

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale bemiddelaars die je hierbij kunnen ondersteunen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw wensen in Molenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Waal

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Waal

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Waal, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Oud-Alblas, Bleskensgraaf, Langerak en Nieuwpoort.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel check je enkele veel voorkomende werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,50 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor het werkgenot en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende organisaties die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Waal. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €33,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijs: tussen +/- €20,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,10 tot wel €18,25 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen. Verder kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Waal hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor onder andere ramen lappen, dweilen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Waal?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie