Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oud-Alblas

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Oud-Alblas? Veel jonge gezinnen en ouderen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Oud-Alblas! Op deze pagina vind je veel tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Als laatste vind je ook adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €12,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-oud-alblas

Een schoonmaakster in Oud-Alblas inhuren

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Oud-Alblas inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder zijn er diverse praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Oud-Alblas zoeken

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt schoonmaken. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, ervaring en reviews.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw verzoek passend is voor de werknemer heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op verschillende vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulpstudent.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Molenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oud-Alblas

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Oud-Alblas

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Oud-Alblas, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf, Waal en Langerak.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster helpt jou graag met allerlei klussen binnen- en buitenshuis. Hieronder delen wij een opsomming met schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €12,70 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei bedrijven in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Oud-Alblas. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,50 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen +/- €23,50 en €31,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,30 tot zo’n €16,00 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of de tuin doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Oud-Alblas kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van de grootte van het huis, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Oud-Alblas?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie