Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hengevelde

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Hengevelde? Meer en meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Hengevelde! Op onze schoonmaakwebsite tref je diverse tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder delen we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €13,20 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-hengevelde

Een schoonmaakster in Hengevelde zoeken

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Hengevelde inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Hengevelde zoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt poetsen. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Het is handig om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan wat je precies verwacht. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een ervaren schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op handige websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Hof van Twente.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hengevelde

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Hengevelde

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Hengevelde, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Bentelo, Deurningen, Ambt Delden en Delden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het overzicht hieronder tref je een overzicht met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Strijken.
 • De was opvouwen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp uit de omgeving al vanaf €13,30 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor helpt bij de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse schoonmaakondernemers in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Hengevelde. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €34,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €21,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,60 tot +/- €18,00 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Hengevelde huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere dweilen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Hengevelde?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie