Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ambt Delden

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Ambt Delden? Meer en meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Ambt Delden! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij volop tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder behandelen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we namen en adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,80 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-ambt-delden

Een schoonmaakster in Ambt Delden zoeken

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Ambt Delden inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Ambt Delden inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Kies meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw verzoek goedgekeurd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ervaren schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt gebruik maken van nuttige webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Nationalehulpgids.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Hof van Twente.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ambt Delden

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Ambt Delden

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Ambt Delden, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Hengevelde, Bentelo, Delden en Diepenheim.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster huur je in voor de meest gangbare karweitjes in en rondom huis. In onderstaande paragraaf bieden wij een overzicht met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleren wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €12,70 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor heeft effect op de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende organisaties in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Ambt Delden. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook grote taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van scholen, kantoren, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen ongeveer €21,50 en €30,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,50 tot €16,25 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de tuin doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Ambt Delden kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door het type woning, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Ambt Delden?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €600,00.

Plaats een reactie