Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Diepenheim

Wil je een schoonmaakhulp in Diepenheim? Steeds meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Diepenheim! Op dit platform verstrekken we volop tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook namen en adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-diepenheim

Een schoonmaakster in Diepenheim vinden

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Diepenheim inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook zien wij steeds meer platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Diepenheim vinden

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw verzoek ingewilligd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is slim om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een professionele schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Hof van Twente.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Diepenheim

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Diepenheim

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Diepenheim, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Delden, Ambt Delden, Markelo en Goor.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf bekijk je enkele veel voorkomende taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €12,70 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor heeft effect op gelukkige werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene aanbieders in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Diepenheim. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,50 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Overijssel.
 • Prijs: tussen om en nabij de €23,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €13,20 tot €18,75 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard taken die gedaan worden: dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals opruimen of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Diepenheim huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Diepenheim?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €300,00 tot €700,00.

Plaats een reactie