Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Markelo

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Markelo? Veel jonge gezinnen en ouderen kiezen voor extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Markelo! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij diverse tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €12,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-markelo

Een schoonmaakster in Markelo gezocht

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Markelo inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast zijn er diverse handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Markelo zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp komt werken. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is goed om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn handige Apps en websites die jou helpen zoeken. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Voor bedrijven.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Care.com: Matching op basis van jouw wensen in Hof van Twente.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Markelo

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Markelo

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Markelo, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Diepenheim, Delden, Goor en Enter.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand check je een opsomming met taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Het wassen van de kleding.
 • De garage opruimen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,50 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor helpt bij fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse organisaties in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Markelo. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,50 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van kantoren, winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen +/- €24,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,80 tot +/- €15,00 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die opgepakt worden: keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen. Daarbij kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Markelo kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor onder andere ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van de grootte van de woning, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Markelo?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €575,00.

Plaats een reactie