Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Slagharen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Slagharen? Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het vinden van een goede schoonmaker in Slagharen! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we duidelijke tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij delen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-slagharen

Een schoonmaakster in Slagharen inhuren

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Slagharen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Ten derde ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Slagharen vinden

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp aan de slag gaat. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als de opdracht beantwoord wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Care.com: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Hardenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Slagharen

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Slagharen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Slagharen, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Schuinesloot, Loozen, Lutten en Nieuw-Schoonebeek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand bekijk je de meest voorkomende werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Opvouwen van de was.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €12,50 per gewerkt uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor zorgt voor een fijne werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse bedrijven in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Slagharen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €25,00 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Overijssel.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €25,00 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €13,40 tot +/- €18,50 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Slagharen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, dweilen. Het exacte aantal uur per week ligt aan het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Slagharen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie