Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuw-Schoonebeek

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Nieuw-Schoonebeek? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Nieuw-Schoonebeek! Op deze pagina delen wij concrete tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,00 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-nieuw-schoonebeek

Een schoonmaakster in Nieuw-Schoonebeek inhuren

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Nieuw-Schoonebeek inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde zien wij steeds meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Nieuw-Schoonebeek zoeken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp komt werken. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Er zijn filters zoals prijs, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt aan huis op het gekozen moment. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van verschillende websites die daarbij helpen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Emmen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuw-Schoonebeek

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Nieuw-Schoonebeek

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Nieuw-Schoonebeek, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Lutten, Slagharen, Weiteveen en Zandpol.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf vind je een lijst met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De garage opruimen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp (lokaal) al voor €12,80 p/uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte helpt bij een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal schoonmaakondernemers in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Nieuw-Schoonebeek. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €25,00 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, horeca en hotels, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Drenthe.
 • Onkosten: tussen plus minus €20,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,60 tot €18,50 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Nieuw-Schoonebeek hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor onder andere keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Nieuw-Schoonebeek?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Je complete woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten liggen tussen de €200,00 tot €700,00.

Plaats een reactie