Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Weiteveen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Weiteveen? Meer en meer mensen hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Weiteveen! Op ons portaal vind je praktische tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €12,80 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-weiteveen

Een schoonmaakster in Weiteveen inhuren

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Weiteveen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend heb je steeds meer handige platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Weiteveen opzoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb je jouw helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van goede schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Vaak regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulpstudent.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Emmen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Weiteveen

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Weiteveen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Weiteveen, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Nieuw-Schoonebeek, Lutten, Zandpol en Schoonebeek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand vind je enkele veel voorkomende taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al voor €13,30 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan productieve werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere aanbieders in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Weiteveen. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,50 en €30,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €21,00 en €35,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €12,50 tot zo’n €19,50 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die de hulp uitvoert: stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of het wassen van kleding.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Weiteveen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen. Het exacte aantal uur per week hangt af van de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Weiteveen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven bedragen tussen de €250,00 tot €525,00.

Plaats een reactie