Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker t Haantje

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in t Haantje? Steeds meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in t Haantje! Op onze schoonmaakwebsite bieden we duidelijke tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-t-haantje

Een schoonmaakster in t Haantje inhuren

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in t Haantje inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Ook kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in t Haantje zoeken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser komt werken. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Er zijn filters zoals kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Kies verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer de opdracht geaccepteerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en communiceer wat je precies verwacht. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een goede schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Hulpstudent.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Coevorden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht t Haantje

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in t Haantje

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in t Haantje, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Schoonoord, De Kiel, Noord-Sleen en Holsloot.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker is er voor alle werkzaamheden in en rondom huis. In het gedeelte hieronder delen wij een opsomming met huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • De was opvouwen.
 • De garage opruimen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp uit de omgeving al voor €13,30 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor heeft effect op een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende aanbieders in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in t Haantje. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €34,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Drenthe.
 • Kosten: tussen om en nabij de €22,50 en €33,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €13,00 tot €18,00 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Daarnaast kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in t Haantje hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in t Haantje?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Je complete woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie