Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Noord-Sleen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Noord-Sleen? Veel jonge gezinnen en ouderen kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Noord-Sleen! Op schoonmakerzoeken.nl vind je volop tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook delen we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €13,20 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-noord-sleen

Een schoonmaakster in Noord-Sleen inhuren

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Noord-Sleen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Noord-Sleen zoeken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Selecteer verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er handige online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Coevorden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Noord-Sleen

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Noord-Sleen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Noord-Sleen, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in t Haantje, Schoonoord, Holsloot en Veenoord.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het volgende deel vind je een lijst met taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed wassen.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,20 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor stimuleert een fijne werksituatie en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere dienstverleners in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Noord-Sleen. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Kostprijs: tussen de €23,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,90 tot wel €17,75 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die gedaan worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen. Tevens kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Noord-Sleen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Noord-Sleen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie