Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Veenoord

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Veenoord? Flink wat Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, altijd een gezonde woning, en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Veenoord! Op dit platform lees je diverse tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens delen we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €12,70 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-veenoord

Een schoonmaakster in Veenoord inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Veenoord inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Daarnaast zijn er diverse praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Veenoord inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op tarief, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw inschrijving beantwoord wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op diverse online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Emmen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Veenoord

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Veenoord

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Veenoord, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Holsloot, Noord-Sleen, Erm en Diphoorn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in en rondom huis. Hieronder delen wij een overzicht met werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Verschonen van beddengoed.
 • De was strijken.
 • Kleren wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,80 per werkuur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene bedrijven in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Veenoord. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Drenthe.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €20,00 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot €19,25 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de tuin doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Veenoord hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Veenoord?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie