Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Poortvliet

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Poortvliet? Meer en meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij geven advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Poortvliet! Op ons portaal verstrekken we duidelijke tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €12,90 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-poortvliet

Een schoonmaakster in Poortvliet vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Poortvliet inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Poortvliet zoeken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser komt werken. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw uitnodiging wederzijds passend is heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat je precies verwacht. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Er bestaan gebruiksvriendelijke webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Marktplaats.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Tholen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Poortvliet

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Poortvliet

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Poortvliet, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Nieuw-Vossemeer en Sint Philipsland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom jouw woning. Hieronder bekijk je een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp in de buurt al vanaf €13,10 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor helpt bij de werksfeer en productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende bedrijven in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Poortvliet. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,50 en €33,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zeeland.
 • Tarief: tussen de €21,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,80 tot wel €18,25 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: afstoffen, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen. Verder kan je afspraken maken over opruimen of het wassen van kleding.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Poortvliet hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Poortvliet?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus liggen tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie