Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sint Philipsland

Wil je een schoonmaakhulp in Sint Philipsland? Meer en meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Sint Philipsland! Op schoonmakerzoeken.nl tref je concrete tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €12,70 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-sint-philipsland

Een schoonmaakster in Sint Philipsland gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Sint Philipsland inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Ook heb je steeds meer handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Sint Philipsland vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster aan de slag gaat. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, werkzaamheden en recensies.

 4. Contactverzoek

  Kies enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een ervaren schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn handige websites die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Tholen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sint Philipsland

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Professionele schoonmaakbedrijven in Sint Philipsland

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Sint Philipsland, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Nieuw-Vossemeer, Poortvliet, Dinteloord en Lepelstraat.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf tref je een overzicht met klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,60 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte stimuleert een fijne werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei dienstverleners in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Sint Philipsland. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,00 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zeeland.
 • Prijs: tussen plus minus €21,00 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,60 tot +/- €19,50 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de vuilnisemmers legen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Sint Philipsland huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Sint Philipsland?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie